SERVICII OFERITE

RANDOM THERMO INSTALL SRL asigura o gama variata de servicii, la preturi competitive si calitate garantata de experienta acumulata in decursul timpului.

  • reparatii / mentenanta copertine si marchize manuale si automate;
  • reparatii / mentenanta rulouri exterioare aluminiu manuale si automate;
  • reparatii / mentenanta jaluzele verticale si orizontale;
  • reparatii / mentenanta tamplarie PVC si aluminiu;
  • montaj glaf aluminiu si pervaz pvc , marmura etc.:
  • montaj acoperis ISOPAN;
  • service / mentenanta GRILAJE METALICE MOBILE pentru spatii comerciale (inclusiv in REGIM DE URGENTA).

Totodata, RANDOM THERMO INSTALL SRL va pune la dispozitie multiple accesorii si piese de schimb pentru produsele comercializate.

 

Avantaje

Echipa noastra intervine rapid si eficient. Pentru urgente o echipa se poate deplasa oricand la interventie.

 

Timp service

In majoritatea cazurilor, defectiunile constatate pot fi remediate intr-un interval de 24 ore. Sunt insa cazuri in care, pentru readucerea produselor in starea optima de functionare, sunt necesare anumite accesorii / subansamble ce se livreaza doar pe baza de comanda personalizata. In aceste situatii departamentul tehnic va comunica timpul estimativ al remedierilor.

 

Servicii si mentenanta

Acordam garantie pentru toate serviciile prestate! Orice lucru reparat va ramane in garantie in functie de vechimea produsului la care s-a efectuat interventia.

 

Investitie

Pretul pentru deplasare si constatare este fix, respectiv 15 euro/deplasare in maxim 24 de ore din momentul in care ne contactati! In functie de complexitatea lucrarii, va vom comunica costurile aferente remedierilor, dupa evaluarea initiala.

Nu oferim costuri fara sa efectuam evaluarea la locatia indicata de Dvs., deoarece nu dorim sa primiti informatii eronate pe baza unor evaluari gresite. Deplasarea la dumneavoastra va confera garantia ca produsele oferite sunt solutia optima in functie de factorii prezenti in locatia dumneavoastra.

V-am convins sa colaborati cu RANDOM THERMO INSTALL SRL? Vestea buna este ca puteti achita in 3 sau 6 rate  fara dobanda, prin partenerii nostrii – STAR BT (Banca Transilvania SA) si CARD AVANTAJ (Credit Europe Bank SA).