Plase anti-insecte in Bucuresti si Ilfov

Random Design colaboreaza cu parteneri consacrati producatori de plase anti-insecte. In functie de cerintele clientului, Random Design poate instala si alte branduri. Ne dorim prin aceste parteneriate sa oferim calitate la pretul corect astfel incat dumneavoastra, clientul final, sa beneficiati de varianta optima.

Random Design furnizeaza si instaleaza plase anti-insecte atat in Bucuresti si Ilfov, cat si in zonele limitrofe. Produsele partenerilor noștri sunt de cea mai buna calitate.

Printre cele mai solicitate tipuri de plase anti-insecte, amintim: plase cu prindere tip balama, plasa tip rulou cu actionare pe verticala sau orizontala (la cerere aceasta poate fi montata si cadrul unui rulou exterior de aluminiu), plasa tip plisse.

 

Avantaje

Cunoscute pentru durabilitatea lor, plasele anti-insecte sunt cele mai utile impotriva insectelor din diferite ordine (tantari, muste, etc.). Totodata, reglajul lor rapid fac extrem de simpla folosirea lor in caz de aerisire completa a locuintei.

 

Forme si culori

Cele mai solicitate culori sunt alb si maro. Insa, in functie de culoarea tamplariei detinute, acestea se pot confectiona si in alte culori (gri antracit, gama de imitatie de lemn, caramel, etc.).

 

Timp instalare

Toti clientii ne intreaba cat de repede puteti instala? Timpul mediu de instalare a unei plase anti-insecte standard pentru o echipa de 2 oameni este de maxim 15 minute. Timpul de livrare a unei comenzi, in functie de volumul solicitat, poate fi de minim 1 zi!

 

Servicii si mentenanta

Service plase anti-insecte Bucuresti si Ilfov – echipa Random Design este specializata in interventii rapide si cu succes la orice fel de problema.

 

Investitie

Indiferent ca vrei sa iti facem masuratori sau sa reparam plasele anti-insecte, costurile noastre sunt fixe, respectiv 15 euro/deplasare in maxim 24 de ore de cand ne contactati!

Nu oferim costuri fara sa efectuam masuratorile deoarece nu dorim sa primiti informatii eronate pe baza unor evaluari gresite. Deplasarea la dumneavoastra va confera garantia ca produsele oferite sunt solutia optima in functie de factorii prezenti in locatia dumneavoastra (grosime ziduri etc)

Te-ai hotarat sa colaborezi cu Random Design? Vestea buna este ca poti sa achiti in 3 sau 6 rate fara dobanda prin partenerii nostrii – STAR BT si CARD AVANTAJ.

 

Accesorii

Pentru ferestrele tale termopan iti recomandam sa instalezi si:

Rulouri

Jaluzele Exterioare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portofoliu

In imaginile de mai jos va invitam sa vedeti cateva din lucarile noastre. Toate fotografiile folosite in siteul Random Design sunt fotografii efectuate la lucrarile proprii si au copyright. Va rugam sa nu le folositi decat cu acordul scris al Random Design.