Pergole in Bucuresti si Ilfov – Random Design

Random Design colaboreaza cu parteneri consacrati producatori de pergole. In functie de cerintele clientului, Random Design poate instala si alte branduri. Ne dorim prin aceste parteneriate sa oferim calitate la pretul corect astfel incat dumneavoastra, clientul final, sa beneficiati de varianta optima.

 

Random Design furnizeaza si instaleaza pergole in Bucuresti dar si in Ilfov. Produsele partenerilor noștri sunt de cea mai buna calitate.

 

Avantaje

Cunoscute pentru calitatile lor izolatoare termic cat si pentru designul deosebit, pergolele sunt cele printre cele mai folosite sisteme de acoperire a unor anexe sau spatii.

 

Forme si culori

Clientul alege ce culoare i se potriveste mai bine. Luati legatura cu noi pentru a va prezenta mostrarul.

 

Timp instalare

Toti clientii ne intreaba cat de repede puteti instala? Timpul mediu de instalare a unei pergole este de aproximativ 1 zi, dar in functie de dimensiune timpul poate diferi.

 

Servicii si mentenanta

Ai cumparat o pergola la o oferta speciala si nu ai cu cine sa le instalezi. Echipa de instalare pergole, pergola Random Design te poate ajuta imediat!

Mentenanta pergolei nu este un lux! Trebuie facuta la minim 2 ani. Lemnul este elementul principal care asigura structura de rezistenta a pergolei. Acesta trebuie acoperit o data la 2 ani cu un strat rezistent la interperii. Altfel lemnul poate putrezi si afecta intreaga structura a pergolei.

Service pergole Bucuresti si Ilfov – echipa Random Design este specializata in interventii rapide si cu succes la orice fel de problema – service inlocuire lemn pergola etc.

 

Investitie

Indiferent ca vrei sa iti facem masuratori sau sa reparam pergola, costurile noastre sunt fixe, respectiv 15 euro/deplasare in maxim 24 de ore de cand ne contactati!

Nu oferim costuri fara sa efectuam masuratorile deoarece nu dorim sa primiti informatii eronate pe baza unor evaluari gresite. Deplasarea la dumneavoastra va confera garantia ca produsele oferite sunt solutia optima in functie de factorii prezenti in locatia dumneavoastra.

Te-ai hotarat sa colaborezi cu Random Design? Vestea buna este ca poti sa achiti in 3 rate fara dobanda prin partenerii nostrii – STAR BT si CARD AVANTAJ.

 

Accesorii

Pentru pergola ta iti recomandam sa instalezi si:

Inchideri terase cu folie transparenta

 

 

 

 

 

Portofoliu

In imaginile de mai jos va invitam sa vedeti cateva din lucarile noastre. Toate fotografiile folosite in siteul Random Design sunt fotografii efectuate la lucrarile proprii si au copyright. Va rugam sa nu le folositi decat cu acordul scris al Random Design.