Jaluzele interioare in Bucuresti si Ilfov – Random Design

Random Design colaboreaza cu parteneri consacrati producatori de jaluzele interioare verticale sau orizontale. In functie de cerintele clientului, Random Design poate instala si alte branduri. Ne dorim prin aceste parteneriate sa oferim calitate la pretul corect astfel incat dumneavoastra, clientul final, sa beneficiati de varianta optima.

Random Design furnizeaza si instaleaza jaluzele interioare in Bucuresti dar si in Ilfov. Produsele partenerilor noștri sunt de cea mai buna calitate.

 

Avantaje

Cunoscute pentru flexibilitatea materialelor si pentru anduranta, jaluzelele sunt un mod rapid de a va oferi confortul de a beneficia de o luminozitate customizata. In functie de unghiul de deschidere puteti sa lasati lumina sa patrunda mai mult sau mai putin in incapere.

 

Forme si culori

Gama de culori este foarte mare si va invitam sa o descoperiti in mostrarele echipei Random Design. La masuratori, echipa Random Desing va prezenta mostrarul ce contine peste 500 de modele.

 

Timp instalare

Toti clientii ne intreaba cat de repede puteti instala? Timpul mediu de instalare al unei jaluzele pentru o echipa de 2 oameni este de maxim 15 minute. Timpul de livrare a unei comenzi, in functie de volumul solicitat, poate fi de minim 2 zile!

 

Servicii si mentenanta

Ai cumparat jaluzelele la o oferta speciala si nu ai cu cine sa le instalezi. Echipa de instalare jaluzele Random Design te poate ajuta imediat!

Mentenanta jaluzelelor nu este un lux! Trebuie facuta la minim 2 ani. Sistemul de sfori este elementul care imbatraneste cel mai repede – datorita factorilor externi si frecarilor aceasta trebuie verificata sau schimbata.

 

Investitie

Indiferent ca vrei sa iti facem masuratori sau sa reparam, costurile noastre sunt fixe, respectiv 15 euro/deplasare.

Te-ai hotarat sa colaborezi cu Random Design? Vestea buna este ca poti sa achiti in 3 rate fara dobanda prin partenerii nostrii – STAR BT si CARD AVANTAJ.

 

Accesorii

Nu avem ce accesorii sa iti recomandam.

 

Portofoliu

In imaginile de mai jos va invitam sa vedeti cateva din lucarile noastre. Toate fotografiile folosite in siteul Random Design sunt fotografii efectuate la lucrarile proprii si au copyright. Va rugam sa nu le folositi decat cu acordul scris al Random Design.