Jaluzele exterioare in Bucuresti si Ilfov

Random Design colaboreaza cu parteneri consacrati producatori de jaluzele exterioare. In functie de cerintele clientului, Random Design poate instala si alte branduri. Ne dorim prin aceste parteneriate sa oferim calitate la pretul corect astfel incat dumneavoastra, clientul final, sa beneficiati de varianta optima. Jaluzele exterioare folosite pentru umbrirea exterioara a ferestrelor, fatadelor si a altor suprafete mari din sticla.

Random Design furnizeaza si instaleaza ferestre jaluzele exterioare in Bucuresti dar si in Ilfov. Produsele partenerilor noștri sunt de cea mai buna calitate.

 

Avantaje

Jaluzelele exterioare aluminiu combină protecţia solară perfectă cu designul modern. Constructiv, jaluzelele exterioare aluminiu sunt asemănătoare jaluzelelor interioare, numai că sunt mult mai robuste. Jaluzelele exterioare aluminiu cu lamele late, pot fi reglate de la interior in aproape orice unghi dorit, asigurând orice oră din zi, luminozitatea adecvată a incăperii. Jaluzelele exterioare aluminiu opresc majoritatea razelor solare sa patrunda in locuinta dvs si sa o supraincalzeasca, sa va decoloreze mobila si creeaza in acelasi timp conditii optime de luminozitate care se pot regla prin miscarea lamelelor.

 

Forme si culori

Cele mai frecvent intalnite culori sunt alb, maro inchis sau deschis. De ce acest lucru? Deoarece productia in masa scade costul, pe cand o culoare mai speciala inseamna productie izolata la costuri mai mari. Gama de culori este foarte mare si va invitam sa o descoperiti contactand echipa Random Design.

 

Timp instalare

Toti clientii ne intreaba cat de repede puteti instala? Timpul mediu de instalare a unei jaluzele exterioare standard pentru o echipa de 2 oameni este de maxim 30 minute. Timpul de livrare a unei comenzi, in functie de volumul solicitat, poate fi de minim 2 zile!

 

Servicii si mentenanta

Ai cumparat jaluzele exterioare la o oferta speciala si nu ai cu cine sa le instalezi. Echipa de instalare jaluzele exterioare Random Design te poate ajuta imediat!

Mentenanta jaluzele exterioare nu este un lux! Trebuie facuta la minim 2 ani. Elementele in miscare trebuie curatate periodic altfel mecanismul se va gripa se se va impune inlocuirea lui cat mai rapida.

Service jaluzele exterioare Bucuresti si Ilfov – echipa Random Design este specializata in interventii rapide si cu succes la orice fel de problema.

 

Investitie

Indiferent ca vrei sa iti facem masuratori sau sa reparam jaluzelele exterioare, costurile noastre sunt fixe, respectiv 15 euro/deplasare in maxim 24 de ore de cand ne contactati!

Nu oferim costuri fara sa efectuam masuratorile, deoarece nu dorim sa primiti informatii eronate pe baza unor evaluari gresite. Deplasarea la dumneavoastra va confera garantia ca produsele oferite sunt solutia optima in functie de factorii prezenti in locatia dumneavoastra (grosime ziduri, asezare fata de punctele cardinale)

Te-ai hotarat sa colaborezi cu Random Design? Vestea buna este ca poti sa achiti in 3 rate fara dobanda prin partenerii nostrii – STAR BT si CARD AVANTAJ.

 

Accesorii

Pentru ferestrele tale termopan iti recomandam sa instalezi si:

Plase tantariGeamuri termopan

 

 


 

 

 

 

 

Portofoliu

In imaginile de mai jos va invitam sa vedeti cateva din lucarile noastre. Toate fotografiile folosite in siteul Random Design sunt fotografii efectuate la lucrarile proprii si au copyright. Va rugam sa nu le folositi decat cu acordul scris al Random Design.