Inchideri terase folie transparenta in Bucuresti si Ilfov

Random Design colaboreaza cu parteneri consacrati producatori folie transparente pentru inchidere terase. In functie de cerintele clientului, Random Design poate instala si alte branduri. Ne dorim prin aceste parteneriate sa oferim calitate la pretul corect astfel incat dumneavoastra, clientul final, sa beneficiati de varianta optima. Folia transparenta pentru inchideri terase sunt construite folosind materiale speciale de o duritate mare totodata elastice, rezistente UV si transparente. Random Design furnizeaza si instaleaza si instaleaza folie transparenta pentru inchideri terase in Bucuresti dar si in Ilfov.

Avantaje

Cunoscute pentru calitatile lor izolatoare atat fonic cat si termic, folia transparenta pentru inchidere terasa sunt cele mai folosite sisteme de izolare a unui spatiu exterior Totodata rapiditatea montarii le fac o solutie viabila pentru inchiderea sau deschiderea lor pe termen lung.

Forme si culori

Folia de plastic pentru inchidere terasa este in general transparenta dar se pot instala si cu o nuanta mai inchisa (maro etc)

Timp instalare

Toti clientii ne intreaba cat de repede puteti instala? Timpul mediu de instalare pentru o terasa 6X3m pentru o echipa de 2 oameni este de maxim 4 ore. Timpul de livrare a unei comenzi, in functie de volumul solicitat, poate fi de minim 2 zile!

Servicii si mentenanta

Ai cumparat folia transparenta pentru terasa la o oferta speciala si nu ai cu cine sa o instalezi. Echipa de instalare termopane Random Design te poate ajuta imediat! Service folie transparenta pentru terasa Bucuresti si Ilfov – echipa Random Design este specializata in interventii rapide si cu succes la orice fel de problema – service inchidere imperfecta, inlocuire folie transparenta pentru terasa etc.

Investitie

Indiferent ca vrei sa iti facem masuratori sau sa reparam folia transparenta pentru terasa, costurile noastre sunt fixe, respectiv 15 euro/deplasare in maxim 24 de ore de cand ne contactati! Nu oferim costuri fara sa efectuam masuratorile deoarece nu dorim sa primiti informatii eronate pe baza unor evaluari gresite. Deplasarea la dumneavoastra va confera garantia ca produsele oferite sunt solutia optima in functie de factorii prezenti in locatia dumneavoastra (grosime ziduri, asezare fata de punctele cardinale) Te-ai hotarat sa colaborezi cu Random Design? Vestea buna este ca poti sa achiti in 3 rate fara dobanda prin partenerii nostrii – STAR BT si CARD AVANTAJ.

Accesorii

Nu avem ce accesorii sa iti recomandam.

 

Te-ai hotarat sa colaborezi cu Random Design? Vestea buna este ca poti sa achiti in 3 si 6 rate prin partenerii nostrii – STAR BT si CARD AVANTAJ.

 

Portofoliu

In imaginile de mai jos va invitam sa vedeti cateva din lucarile noastre. Toate fotografiile folosite in siteul Random Design sunt fotografii efectuate la lucrarile proprii si au copyright. Va rugam sa nu le folositi decat cu acordul scris al Random Design.