Grilaje usi de garaj Bucuresti si Ilfov

Random Design colaboreaza cu parteneri consacrati producatori grilaje si usi de garaj. In functie de cerintele clientului, Random Design poate instala si alte branduri. Ne dorim prin aceste parteneriate sa oferim calitate la pretul corect astfel incat dumneavoastra, clientul final, sa beneficiati de varianta optima.

Random Design furnizeaza si instaleaza ferestre grilaje si usi de garaj in Bucuresti dar si in Ilfov. Produsele partenerilor noștri sunt de cea mai buna calitate.

 

Avantaje

Rapiditatea inchiderii usii de garaj prin sistemul electric sau arc elicoidal face ca functionarea mecanismului sa fie foarte simpla.

 

Forme si culori

Cele mai frecvent intalnite culori sunt alb, maro sau rosu. De ce acest lucru? Deoarece productia in masa scade costul, pe cand o culoare mai speciala inseamna productie izolata la costuri mai mari. Gama de culori este foarte mare si va invitam sa o descoperiti contactand echipa Random Design.

 

Timp instalare

Toti clientii ne intreaba cat de repede puteti instala? Timpul mediu de instalare a unei usi de garaj sau grilaj standard pentru o echipa de 2 oameni este de maxim 4 ore. Timpul de livrare a unei comenzi, in functie de volumul solicitat, poate fi de minim 4 zile!

 

Servicii si mentenanta

Ai cumparat usa de garaj sau grilaj de usa la o oferta speciala si nu ai cu cine sa le instalezi. Echipa de instalare usa de garaj Random Design te poate ajuta imediat!

Service usa de garaj Bucuresti si Ilfov – echipa Random Design este specializata in interventii rapide si cu succes la orice fel de problema – service inchidere imperfecta usa de garaj, deschidere usa de garaj, inlocuire motor electric usa de garaj, etc.

 

Investite

Indiferent ca vrei sa iti facem masuratori sau sa reparam usa de garaj, costurile noastre sunt fixe, respectiv 15 euro/deplasare in maxim 24 de ore de cand ne contactati!

Nu oferim costuri fara sa efectuam masuratorile deoarece nu dorim sa primiti informatii eronate pe baza unor evaluari gresite. Deplasarea la dumneavoastra va confera garantia ca produsele oferite sunt solutia optima in functie de factorii prezenti in locatia dumneavoastra (grosime ziduri, asezare fata de punctele cardinale, evaluare termica a incaperii, etc)

Te-ai hotarat sa colaborezi cu Random Design? Vestea buna este ca poti sa achiti in 3 rate fara dobanda prin partenerii nostrii – STAR BT si CARD AVANTAJ.

 

Accesorii

Nu avem ce accesorii sa va recomandam.

 

Portofoliu

In imaginile de mai jos va invitam sa vedeti cateva din lucarile noastre. Toate fotografiile folosite in siteul Random Design sunt fotografii efectuate la lucrarile proprii si au copyright. Va rugam sa nu le folositi decat cu acordul scris al Random Design.