Ferestre si usi termopan in Bucuresti si Ilfov

 

Random Design colaboreaza cu parteneri consacrati producatori PVC precum Rehau, Salamander si altii. In functie de cerintele clientului, Random Design poate instala si alte branduri. Ne dorim prin aceste parteneriate sa oferim calitate la pretul corect astfel incat dumneavoastra, clientul final, sa beneficiati de varianta optima.

 

Ferestrele termopan sunt construite folosind sticla de cea mai buna calitate, de asemenea oferita de parteneri consacrati precum Pilkington, Saint-Gobain.

Random Design furnizeaza si instaleaza ferestre tip termopan atat in Bucuresti si Ilfov, cat si in zonele limitrofe. Produsele partenerilor noștri sunt de cea mai buna calitate si din experienta noastra nu ne permitem sa recomandam un anumit brand, enumerarea de mai sus este strict in ordine alfabetica.

 

Avantaje

Cunoscute pentru calitatile lor izolatoare atat fonic cat si termic, ferestrele si usile tip termopan sunt cele mai folosite sisteme de asigurare a locuintei. Totodata, reglajul lor in mai multe puncte le fac sa fie foarte flexibile pe termen lung, daca apar eventuale probleme (garnituri imbatranite, inchidere imperfecta, etc).

 

Forme si culori

Cele mai frecvent intalnite culori sunt alb si imitatie lemn (stejar auriu, mahon, wenghe, nuc, stejar inchis.) De ce acest lucru? Deoarece productia in masa scade costul, pe cand o culoare mai speciala inseamna productie izolata la costuri mai mari. Gama de culori este foarte mare si va invitam sa o descoperiti aici:

 

Timp instalare

Toti clientii ne intreaba cat de repede puteti instala? Timpul mediu de instalare a unei ferestre termopan standard pentru o echipa de 2 oameni este de maxim 30 minute. Timpul de livrare a unei comenzi, in functie de volumul solicitat, poate fi de minim 5 zile lucratoare!

 

Servicii si mentenanta

Ai cumparat termopanele la o oferta speciala si nu ai cu cine sa le instalezi. Echipa de instalare termopane Random Design te poate ajuta imediat!

Mentenanta ferestre termopan nu este un lux! Trebuie facuta la minim 2 ani. Garnitura este elementul care imbatraneste cel mai repede – datorita factorilor externi aceasta trebuie re-asezata sau daca este cazul chiar schimbata.

Service termopane Bucuresti si Ilfov – echipa Random Design este specializata in interventii rapide si cu succes la orice fel de problema – service inchidere imperfecta fereastra termopan, inlocuire geam termopan spart, etc.

 

Investitie

Indiferent ca vrei sa iti facem masuratori sau sa reparam ferestrele termopan, costurile noastre sunt fixe, respectiv 15 euro/deplasare in maxim 24 de ore de cand ne contactati!

Nu oferim costuri fara sa efectuam masuratorile deoarece nu dorim sa primiti informatii eronate pe baza unor evaluari gresite. Deplasarea la dumneavoastra va confera garantia ca produsele oferite sunt solutia optima in functie de factorii prezenti in locatia dumneavoastra (grosime ziduri, asezare fata de punctele cardinale, evaluare termica a incaperii, etc)

Te-ai hotarat sa colaborezi cu Random Design? Vestea buna este ca poti sa achiti in 3 si 6 rate prin partenerii nostrii – STAR BT si CARD AVANTAJ.

 

Accesorii

Pentru ferestrele tale termopan iti recomandam sa instalezi si:

Jaluzele Interioare

 

Plase tantari

Jaluzele Exterioare

Portofoliu

In imaginile de mai jos va invitam sa vedeti cateva din lucarile noastre. Toate fotografiile folosite in siteul Random Design sunt fotografii efectuate la lucrarile proprii si au copyright. Va rugam sa nu le folositi decat cu acordul scris al Random Design.